Maandag 4 januari 2010

Nieuwjaarsbal

Het was als vanouds een gezellige avond met de inmiddels traditionele kaarsjes dans, waarmee het nieuwe jaar op gepaste wijze wordt gestart.  Op de dansavonden voorafgaand aan het bal wordt deze dans zonder kaarsjes ingestudeerd door de hele groep. Het is altijd weer heel erg mooi om de door Petra van Koelen, de dansleidster, speciaal voor deze avond uitgezochte dans samen in deze mooie sfeer te mogen dansen.

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     

 

 

 

Hedy en Riekie worden gehuldigd!

 
     
 

 

Dit jaar kreeg het Nieuwjaarsbal een extra feestelijk tintje vanwege het huldigen van de jubilarissen die ruim 25 jaar lid waren van de vereniging.
Riekie Vos en Hedy de Greef werden in de bloemetjes gezet en kregen een zilveren hangertje met het logo van de dansgroep omgehangen.  Ook Yvette van Erp zal op een later tijdstip dit hangertje ontvangen, zij was helaas door ziekte afwezig.
Opmerkelijk is dat ze alle drie destijds in dezelfde maand lid zijn geworden en ook alle drie de 25 jaar ruim hebben vol gemaakt. Met de excuses van het bestuur voor de vertraging want ze zijn inmiddels al 26 jaar lid!

 

 

 

 

Gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje ...

en even luisteren naar de voorzitter!

Petra bedankt voor weer een fantastisch dansjaar!

 
De Nieuwjaarswens van Petra, inmiddels ook een traditie!
   
 
     
 

 

José spreekt namens alle Syriëdeelnemers Lisette en Frits toe die met een geweldig cadeau worden bedankt voor het werk rond de deelname aan het Bosra festival.

 

Tot volgend jaar!

 

Pers na afloop:

 

Culemborgse Courant 13-01-2010