Kleding- en speelgoedbeurs

 

Beste klanten van de speelgoed- en/of kledingbeurs


Tot op heden hebben wij, de Volksdansvereniging Oriënt (kleding) en Speel-o-theek (speelgoed), gezamenlijk met veel plezier tweemaal per jaar een kleding- en speelgoedbeurs georganiseerd.

Helaas hebben we moeten constateren dat er de laatste beurzen sprake was van minder inbreng van kleding en speelgoed, maar ook van minder verkoop. Bij de laatste beurs konden met de opbrengsten de kosten niet meer gedekt worden. We hebben dan ook besloten om geen speelgoed- en kledingbeurs meer te organiseren in de Open Hof.
Alleen de Speel-o-theek heeft besloten begin/medio november met de speelgoedbeurs door te gaan in eigen locatie. U zult hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld.

Wij danken u voor uw samenwerking en hopelijk kunnen de Speel-o-theek medewerkers u weer begroeten als zij een vervolg gaan maken met de speelgoedbeurs.

Met vriendelijke groeten,

Henriette Hopstaken
namens Volksdansvereniging Oriënt en Speel-o-theek Leen en Speel

 

 

Op zaterdag 5 april 2008 werd er dus voor de laatste keer een kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in De Open Hof, Beethovenlaan 2 te Culemborg. Alle medewerkers hartelijk dank voor de trouwe inzet al die jaren!