Jubileum Volksdansgroep Oriënt groot succes!

Zaterdag 22 september vierden wij ons 35 jarig jubileum en dit is een heel gezellige en geslaagde dag geworden. Rond 16.00 uur werden de leden door het bestuur ontvangen en welkom geheten. Daarna kon gezamenlijk naar een videoverslag gekeken worden van de laatste buitenlandse reis in augustus naar Lefkas Griekenland.

KB

Eerst even zingen voor Hans, die jarig was!

 

Na deze leuke terugblik, of kennismaking voor diegene die er niet geweest zijn, werd overgegaan tot het huldigen van de jubilarissen.

Jolanda Koopmans, Mirian Versloot en Lisette Couwenberg vierden hun 25 jarig jubileum en kregen het logo van Oriënt als zilveren kettinkje omgehangen.
Marina Braaksma, Ellie Lommers en Petra van Koelen kregen ook bloemen vanwege het 30 en 35 jarige lidmaatschap en Wybe Braaksma kreeg bloemen en een attentie vanwege het feit dat hij al 25 jaar de groep terzijde staat als reservedanser en de zorg voor de muziekapparatuur.
Helaas verhinderd deze avond, maar die zeker ook nog gehuldigd gaat worden is Kars Veling, inmiddels ook ruim 25 jaar lid van Oriënt.

   
Jolanda Koopmans en Mirian Versloot 25 jaar     Petra v Koelen 35 jaar!
       
   
Wybe Braaksma 25 jaar steun en toeverlaat     Elly Lommers 35 jaar!
 
Beide bestuursleden Lisette (25j) en Marina (30j) feliciteren elkaar  
     

 

Na deze uitreiking was het genieten van een geweldige maaltijd, deze keer toepasselijk in Griekse stijl. Deze was grandioos bedacht en voorbereid door Rienk van Koelen en werd mede klaargemaakt door Hein, Petra en Marileen van Koelen. Die grote inzet werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd, want het smaakte voortreffelijk!

Hein kondigt maaltijd aan.

   
       

KB

 

De zaal en kantine waren versierd met vlaggen en vele foto’s (en albums) van de afgelopen 35 jaar activiteiten en reizen. Dit zorgde voor vele Oh, Ah en ‘weet je dit nog’ uitroepen!!

   
       
   
       

 

’s Avonds was het dan zover: het internationale bal kwam rond 20.30 uur goed op gang, nadat ook eerst nog wat oud-leden begroet konden worden. Het orkest van de avond was een 8 mans gelegenheids samenstelling van Vranje en Hotnàher, met allemaal bekenden van Oriënt van de begeleiding bij festivals en grotere optredens. Ze speelden met heel veel enthousiasme een internationaal repertoire. Door de bezoekers van het bal werd dit heel goed ontvangen, en onder leiding van Petra bleven ze de hele avond met veel plezier op de dansvloer.

   
       
   
       
   
       
   
       
   
       
KB
    KB
       
   

 

 

Oriënt kan terugkijken op een zeer geslaagde viering van het 35-jarig bestaan.

KB

En mag alles weer opgeruimd worden!

 

Foto's Frits Couwenberg en Karin Bellaart KB